Sara Lindahl Erlandsson

Alla inlägg under december 2011

Av Sara Erlandsson - 28 december 2011 18:35

   

Slog in julklappar och bakade pepparkakor. 

Av Sara Erlandsson - 28 december 2011 16:57

 


“Jag har aldrig älskat. Jag har varit förälskad och attraherad, även sjukligt besatt och svartsjuk men jag har aldrig älskat någon i den bemärkelse ni förmodligen kallar “på riktigt”. Hela livet har jag varit kär i kärleken och åtskilliga gånger försökt inbilla mig själv att jag verkligen är kär, eller försökt dricka mig till det. Men jag visste för längesedan att jag skulle få dricka ensam. Dricka ensam bland tiotusen vänner är en av de talanger jag utvecklat istället för att lyckats gå runt och vara kär som de andra. Att avundas dessa små läppglansföseglade flicköden och vara en vuxet ängslig version av den flicka som en gång i tiden väntade på en hårig best ur en Disneykalssiker som skulle komma och drabba henne med Stockholm-syndromet. Det är mitt öde..” - Dani K. 

Av Sara Erlandsson - 27 december 2011 17:56

De flesta har säkert hört talas om man har ricinolja i håret så växer det snabbare. 

Vet dock inte om jag ska tro på detta eftersom jag läste att ricinolja har svårt att tas upp av huden. Det är dessutom ett laxermedel. Sen att det kan påskynda hårväxten låter väldigt knepigt... 
Min teori av det hela är att när man kletar in hårbotten i oljan, som är väldigt trögflytande, så masserar man hårbotten, vilket kan göra att tillväxten av håret ökar. Så jag tror inte att det är själva oljan som gör att håret växer snabbare, jag tror att det är den hårda massagen som blir av att oljan är så trög.  


Har iallafall tagit saken i egna händer för att ta reda på om det verkligen funkar. Jag som vanligtvis försöker massera hårbotten ganska ofta, eftersom jag vet att det gör att håret växer snabbare, bör väl märka om det är oljan som gör skillnad eller inte? 


Sitter iallafall med 2a kuren i håret nu och ska snart skölja ur det. Har tagit en före bild, kommer med efterbild om ca en månad.



Här är en bild på en tjej som påstår att hennes hår har vuxit såhär mycket på 1 månad med hjälp av ricinoljan.  


 

 

Av Sara Erlandsson - 23 december 2011 02:40

Sådär. Äntligen bloggat... Har inte tagit sådär överdrivet mycket bilder det senaste. Har inte orkat bry mig, men jag ska försöka bli bättre nu. Saknar att blogga lite faktiskt, har blitt så dålig på det. 


Har vart hemma hela dagen idag. Spelat sims 3 typ 7 timmar... Haha. Fattar inte hur jag fortfarande kan tycka det är kul. Har dessutom kollat på film, suttit vid datorn, övningskört, duschat, vikt kläder, käkat, bajsat, kissat, plockat ur diskmaskinen, klippt håret och kollat på American Horror Story. Såg sista avsnittet idag och längtar som fan till nästa sesong kommer.


Borde egentligen sovit för massa timmar sedan eftersom jag ska upp imorgon vid 8 och åka in till Lidköping med mamma. Men ja, det gick åt helvete. Har istället suttit och snackat med Paulina i typ 2 timmar och sen när vi lagt på ringde Martin. Så nu ska jag prata klart med honom och sen sova.. 

Godnatt.  

Känner mig som ett vandrande lik just nu typ...   

Av Sara Erlandsson - 23 december 2011 02:35

                   

 
Av Sara Erlandsson - 23 december 2011 02:29

       
Klippte Emilia, blev ganska bra.

 
Fin lördagkväll.

   
Hela klassen hade bakat.

 
Bajapäron med mjölk. Gott! 

   

  All tvätt jag vikt.. Woho. Tackar dock inte nej till 200 kr i månaden.

Av Sara Erlandsson - 23 december 2011 02:27

 
Lite förfest hos mig med Paulina.


       
På bussen.


                         

Av Sara Erlandsson - 23 december 2011 02:22


Har gått upp i vikt en del det senaste.. Michael göder mig som fan. Blir till att använda gymkortet mer effektivt efter jul...

   
Styling i skolan.

   
Häng i Hällekis.

   
Slagsmål.. 

   
Haha, följde med Leah hem efter skolan en dag. Överst på bilden är Leahs mat, längst ner är min... höhö.

 
Leah, Pau, Sara.

       

Vattenkrig osåå..

 
Ovido - Quiz & Flashcards