Sara Lindahl Erlandsson

Alla inlägg under mars 2012

Av Sara Erlandsson - 20 mars 2012 21:40

Igår sov jag hos Leah. Vi käkade hamburgare med pommes och sen gick vi ut och gick en powerwalk på 6 km och solade på vägen tillbaka. När vi kom hem till igen drack vi smoothie och kollade på Desperate Housewifes :-) 


     


Idag gick jag i skolan till 14.30 och sen var jag med Martin. Vi käkade hamburgare och pommes (idag igen.. haha) och sen övningskörd Martin till Hällekis och vi hälsade på hos Robin lite snabbt. Sen vi kom tillbaka har vi suttit vid varsin dator och spelat wow typ... Fick alla spel gratis + 1 veckas free pt och nu har jag skaffat en instant 80 som jag och Olov ska lvla imorgon. Kör lite quest på min gamla Priest för att levla upp den lite eftersom jag inte fattar ett skit på den nya och orkar inte lära mig just nu heller. Snart blir det kaffe och film! 


         

 

Av Sara Erlandsson - 18 mars 2012 19:50

Blev väckt 11.00 Åkte till momo och käka middag. Drack kaffe. 

yeah, that's my sunday. Imorgon sover jag hos Leah så vi får se om det blir någon update. 

     

Av Sara Erlandsson - 18 mars 2012 19:43

Igår vaknade jag vid 13. Gjorde i princip ingenting till klockan 17 då jag och mamma gick ut och gick. Vi gick en hel mil! När jag kom hem käkade jag lite popcorn och sen cyklade jag till Hällekis med en gång typ. Igår cyklade jag alltså 1 mil och gick 1 mil, skönt!


I Hällekis var jag, david, Edward, Larsson, Olov, Sandra, Wille, Tobbe, Malin och Stoffe hos Wille & Eddie och kollade på film. Efter det åkte vi till Götene och träffade lite folk. Skulle vara streetrace där men det verkade inte bli något av det. Kom hem vid 2.00 typ. 


 

2 fula random bilder..


           

Av Sara Erlandsson - 18 mars 2012 19:40

 
Slapp fredags-outfit


Var hemma några timmar efter skolan i fredags. Satt vid datorn en stund och sov lite sen åkte jag till Ida. Jag, Ida, Frida, Ellen och Sofia kollade på skräckfilm och mös med kladdkaka, chips, morot, dip och cola. 

             

Av Sara Erlandsson - 16 mars 2012 16:42


Minst sagt sjuka grejer man kan hitta på Deepweb... Hittade precis en sida där man kan ladda ner snuff/gore filmer. Snuff betyder att allting som händer i filmen är äkta vare sig det är våldtäkter, slagsmål eller brutala barnmord. Har även hittat filmer med olika specialiserade "djurexpriment", vill inte ens veta vad filmerna handlar om. Visst har man sett mycket liknande på "vanliga" internet så man är ganska härdad men sidor som dessa är verkligen sjukt. 

Av Sara Erlandsson - 16 mars 2012 15:15

Visste ni att det finns ett internet som kallas för deepweb? Det är alltså ett slags internet där man helst bör surfa anonymt och till och med tejpa för microfon och webcam när man går in på vissa sidor. Detta internet sägs vara mer än dubbelt så stort än vanliga internet. Man kan hitta allt på deepweb.. Och då menar jag allt! Man kan köpa droger, se barnporr, prata med seriemördare ect ect. Dock är det olagligt att browsa barnpornografi, så det är absolut inget som rekommenderas och se till att läsa lite om deepweb innan ni försöker ta er in på det.. 



"Det finns uppgifter som visar på att the deep web, eller undernätet som det kallas på svenska, rymmer mer än 500 gånger så mycket information som det nät som vi kallar hem. När du googlar något så letar sökmotorn bara bland 0.03% av all existerande information – resten är dolt. Till allra största delen utgörs undernätet av sådant som Google inte se insidan av: sidor som av olika anledningar saknar inlänkningar, lösenordsskyddade sidor eller sidor som enbart utgörs av Flash eller Javascript. Men det finns också annat.

De vanligaste toppdomänerna i Sverige är .se, .com och .nu. Men för att komma åt mycket av det som finns på undernätet måste man gräva sig ner bland .onion-toppdomänerna. "


 



Jag vet knappt själv vad jag håller på med men jag har iallafall på något vänster lyckats ta mig in på .onion sidorna och sitter just nu och läser på HiddenWiki, så här blir det till att surfa ett par timmar framöver... 
Intressant som fan.  

Av Sara Erlandsson - 16 mars 2012 13:31


Hahaha, alltså herreguuuuud...


HAHAH, kolla 3.39

 

Gotta be love this





Hahahah, vafan? :-(





Bitch please........


Haha! Underbar <3 

Av Sara Erlandsson - 16 mars 2012 08:26

 


I DON'T HAVE EX'S. I HAVE Y'S - LIKE...




"Y THE 
FUCK DID I DATE YOU?!"

What a bitch I am... 



Ovido - Quiz & Flashcards