Sara Lindahl Erlandsson

Alla inlägg under februari 2012

Av Sara Erlandsson - 22 februari 2012 21:24

Ni kanske undrar hur det går egentligen? Jag skriver ju ingeniting om det typ. 
Ja, det går fortfarande ganska bra faktiskt. Jag fick dock en dvala när jag verkligen inte orkade/ville gå till gymmet. Men efter att ha kommit på den briljanta idén att ladda ner SVTplay och kolla på serier när jag gymma gick allt mycket lättare. 


         


Rekordet för förbränning på gymmet är nu: 


1 h crosstrainer, lvl 11-14
30 min löpband
= 850 kcal 
+ styrketräning; mage, ben & rumpa.

Annars ligger jag faktiskt på runt 500-650 kcal varje gång jag är på gymmet. Bra ändå. Kommer ihåg i början när jag knappt orkade 300 kcal, 20 min crosstrainer.. Haha, efter 20 min var jag klar på gymmet typ.

Är ju tyvärr sjuk nu men jag ska försöka dra mig till gymmet på fredag om jag är frisk nog då!    

Av Sara Erlandsson - 22 februari 2012 21:23

 

Haha.. Jag känner såhär allt FÖR ofta.  

Av Sara Erlandsson - 21 februari 2012 19:06

Är lite bättre idag. Har iallafall inte lika hög feber men hostan och snuvan tar död på mig. Kan fortfarande inte äta ordentligt heller och orkar inte röra på mig speciellt mycket. Blir ingen skola imorgon heller. 


Ska kika på BB sen vid 22 tänkte jag och efter det ska jag kolla på filmen Pearl Harbor. Tydligen en "snyft"-film och snyggingen Josh Hartnett är ju med så det kan väl inte bli bättre? 

     

Om jag är bättre imorgon ska jag försöka få lite ordning i mitt rum, duscha, färga ögonfransar och ögonbryn och lite annat tjejtjafs. Got to be goodlooking for the weekend! Med tanke på hur sliten jag är just nu... 

Av Sara Erlandsson - 20 februari 2012 20:40

Har legat sjuk nu sen i fredags. Hemskt. Har legat i nästan 40 graders feber och febernedsättande har inte gett någon verkan. Slutade med att mamma fick duscha mig i iskallt vatten igår och då började febern gå ned lite. Vaknade dock med 39,1 idag igen. :/ 


 


Hoppas iallafall jag är frisk till helgen då jag förmodligen ska va med Wille på fredag och på lördag är det fest i Skara. Amanda fyller nämligen 18 och ska ha fest tillsammans med sin kompis =)  

Nu ska jag gå in och försöka få i mig lite fil.. har liksom inte ätit ordentligt på flera dagar. Har sår i halsen och ingen matlust. Sen ska jag kolla på Big brother och efter det ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Vampire Diaries.  

Av Sara Erlandsson - 15 februari 2012 23:17

Har suttit två kvällar i rad nu och sökt sommarjobb. Jag har mailat och skickat brev på posten till 16 företag nu och alla ligger på Marstrand. Det är nämligen så att vi har säsongsplats på Marstrands camping. Förra året var familjen ute väldigt mycket på camping och jag fick vara hemma och klara mig själv medan jag jobbade. Vilket jag tyckte var ganska jobbigt eftersom min moppe strulade ganska mycket och jag var ju tvungen att ta mig till jobbet vilket resulterade att jag fick cykla i spöregn ibland.. Därför har jag bestämt mig för att söka jobb på Marstrand. 


Ska bli underbart att kunna va ute och sola varenda dag på klipporna, bada i havet, lära känna en jävla massa nytt folk (det kryllar av människor på ön på sommaren), festa & ha kul, lämna allt här hemma och bara vara på kusten. Kommer även få spendera många dagar ensam i husvagnen. Kan det bli bättre?  


Men man behöver ju ett jobb också. Så därför har jag sökt allt ifrån städare, fiskförsäljare, servitris, kioskmongo till att jobba på badhus, konditori, affär, camping och i klädbutiker. Aa, 16 jobbansökningar var det ju. 



     

Av Sara Erlandsson - 11 februari 2012 20:30

Tänkte jag skulle föra lite typiskt tjejgnäll. Har sån jävla mensvärk. Hatar det. Har ont i magen, mår illa och känner mig bara allmänt uppblåst. Tycker dock det är väldigt konstigt eftersom jag har p-stav och har inte haft mens på nästan ett år. Är det någon mer som vart med om liknande problem? Mensvärk utan mens trots p-stav? 
Har vart sjukt hungrig, godissugen och lite smått grinig hela denna veckan. Ätit tonvis med godis alltså. Sitter just nu och moffar chips och cola.

Haha, jaja nog om det. Nu ska jag kolla på Vampire Diaries, trots att det inte ens är särskillt bra (än?). Men det funkar som tidsfördriv. 

   

Av Sara Erlandsson - 11 februari 2012 19:08

Igår åkte jag och Erika till Domenique och badade badtunna, rökte vattenpipa, drack alkohol och käkade mat tillsammans med några andra tjejer i klassen. Mysigt! När vi kom till Vara letade vi efterfest i 1 timma typ vilket inte gick så bra..
Kan väl säga att det var efterfest på bussen då vi mötte Lela, Gigi, Jenny och Johan där och det blev en hel del skratt.

                                                     
Kändes inte allt för gött att vakna upp sånhär idag. Fifaan...

L  
Haha! Alltså genvägen...? Snacka om att folk är lata. Även jag...


Gott bakfyllekäk.   

Ovido - Quiz & Flashcards